11.12.2017 / Tarinoita työpaikoilta

Fiskars: Arjen ainutkertaisuus asiakaskokemuksen ytimessä

Kun yrityksen visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään, ei oikein ole muuta vaihtoehtoa kuin nähdä kuluttajakeskeisyys kaiken lähtökohtana. Näin kansainvälisessä Fiskars-konsernissa ajatellaankin, olipa kyse innovoinnista, markkinoinnista tai tuotevalikoimasta.

13.12.2017 8.25 / Työelämän muutoksentekijät
Yhdessä hyvän käytöksen puolesta
Kaupan liitto käynnisti 4.12 Ollaan ihmisiksi -kampanjan. Saimme kampanjaan mukaan merkittävän kumppanijoukon. Kaupan liiton lisäksi mukana ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Työelämä 2020 -hanke, palvelualojen työntekijöitä edustava PAM ry ja Päivittäistavarakauppa ry. Kampanjan suojelijana toimii työministeri Jari Lindström.
8.12.2017 13.25 / Ilmiöitä työstä
Palvelu otti paikkansa talouden moottorina

Tänä vuonna sanomalehdet ovat nostaneet palvelut Suomen elinkeinoelämän menestystekijänä pääkirjoituksiensa aiheeksi. Tämä on merkittävä ja odotettu tapaus. Palvelusta on vihdoin tullut kabinettikelpoinen: se kuuluu vuorineuvosten sanastoon ja siihen liitetään sellaiset maagiset termit kuten innovaatio, korkea tuottavuus, arvonlisä ja viennin arvon kasvu.


Nuoret työntekijät rakentavat tulevaisuuden työelämää ja haluamme tarjota milleniaaleille nykyaikaiset työvälineet, kun kuljemme digimurroksessa yhdessä.
Taavi Heikkilä
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK:n pääjohtajaTyöelämä 2020 -neuvottelukunnan jäsen


Videot

Moni kaupan alan ammattilainen joutuu päivittäin kohtaamaan työssään epäasiallista käytöstä. Työelämä 2020 -hankkeen, työ- ja elinkeinoministeriön, Kaupan liiton ja Palvelualojen ammattiliitto PAMin Ollaan ihmisiksi -kampanjalla halutaan herätellä kuluttajat miettimään omaa rooliaan niin myyjien kuin muidenkin asiakaspalvelutyötä tekevien työhyvinvoinnin edistämisessä. Katso kampanjavideo Youtubesta.
Lisää Työelämä 2020 -videoita YouTubessa