MBF_tahtitaivas_1000x500

Made by Finland -kampanja

Suomalainen työelämä on monilla mittareilla Euroopan parasta. Miten varmistetaan, että teemme hyvää työtä myös tulevaisuudessa?

Made by Finland kokoaa yhteen suomalaisen työn tekijät ja työelämän asiantuntijat. Suomalaisen Työn Liitto, Työelämä 2020 -hanke, TEKES ja Työterveyslaitos tarkastelevat ja kehittävät juhlavuonna erityisesti suomalaista työelämää.

Miten Suomessa ja suomalaisilla työpaikoilla tehdään töitä? Mistä meidän kannattaa olla erityisen ylpeitä? Miten suomalainen työ menestyy myös tulevaisuudessa?

Näitä ja monia muita kysymyksiä pohditaan Made by Finland -kampanjassa. Yhteistyön tavoitteena on rakentaa tulevaisuuspainotteista, positiivista keskustelua ja yhteisymmärrystä suomalaisesta työelämästä Suomen sisällä sekä brändätä suomalaista työelämää kansainvälisesti.

Made by Finland -kampanjan tapahtumien, tutkimuksen ja viestinnän kautta nostamme esille työyhteisöjä ja yrityksiä, joissa tehdään hienoa suomalaista työtä. Samalla etsimme tapoja ja käytänteitä, joilla työyhteisöt voivat edelleen kehittää omaa toimintaansa tuottavuuden ja työhyvinvoinnin lisäämiseksi.

Tehdään yhdessä suomalaisesta työelämästä ylpeyden aihe ja kilpailuvaltti!

Lue lisää Made by Finland -kampanjasivustolta.