otsikko_tre


Digiloikan ABC

Tampereen seminaarin tuloksena oli TO DO -lista digiloikkaan. Kooste: Pekka Ketola, Ideascout Oy

Digitalisaatio on jo osa jokaisen arkea, mutta osaammeko hyödyntää sitä organisaation menestystekijänä? Millaista osaamista liiketoiminnan digitalisointi vaatii ja mitä muutoksessa kannattaa ottaa huomioon?
Tervetuloa Made by Finland - Digiloikkaa ihmisen ehdoilla -seminaariin tiistaina 24.10.2017 klo 12-16 Technopolis Yliopistonrinteen Häggman-saliin (Kalevantie 12, Tampere) kuulemaan digitalisaation mahdollisuuksista organisaation ja yksilön näkökulmasta.

Seminaarin avaa Tampereen pormestari Lauri Lyly ja keynote-puhujana kuullaan Staria Oy:n johtaja Merja Fischeriä.

Oman menestysreseptinsä kertovat myös rakennus- ja remonttialaa digipalvelujen kautta uudistava Asua Group Oy, digitekniikkaa hyödyntävä sote-alan yritys Violapalvelut Oy, julkisia ja yksityisiä sote-palveluja digiaikaan kirittävä ODA –hanke, IT-alan arvoketjuja yhdistävä ALSO Finland Oy ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija Solita Oy. Seminaarissa tuotetaan yhteinen digitalisoinnin ABC, joko toimii konkreettisina työkaluna yrityksen digitalisaation kynnyksellä.

Katso seminaarin koko ohjelma täältä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan verkkolomakkeella on päättynyt.
Jälki-ilmoittautumiset Sanni Mäkiselle (etunimi.sukunimi@tem.fi)


Tapahtuma on osa Made by Finland kampanjaa. Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin, Työterveyslaitoksen ja Työelämä 2020 -hankkeen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja nostattaa ylpeyttä suomalaisesta työstä ja kehittää suomalaista työelämää. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan Työelämä 2020 -alueverkoston kanssa.Merja Fischerin videoblogi: Ajatuksia suomalaisesta työelämästä

Seminaarissa kuullaan digitaalisaation ja robotiikan asiantuntijan, Starian Merja Fischerin puheenvuoro.  Tutustu jo ennakkoon Fischerin ajatuksiin ja katso hänen videotervehdyksensä. 


MBF_tahtitaivas_1000x500