Work Up! Älykkäät palvelut ja palvelutyö

Tiistaina 23.1.2018 klo 12:30-16:00

Älypalvelut ovat jo täällä ja vaikuttavat tapaamme liikkua, asua, kuluttaa ja tehdä töitä. Palveluiden nopea kehitys muuttaa työn tekemistä merkittävästi ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia esimerkiksi työn mielekkyyden näkökulmasta. Mutta mistä palveluiden äly syntyy ja mitä älypalvelut oikein ovat?

Vuoden ensimmäisessä Work Up! -seminaarissa tiistaina 23.1.2018 Scandic Parkissa (Mannerheimintie 46) käsitellään älykkäitä palveluita ja työelämän palvelullistumista. Ohjelmassa on kaksi paneelikeskustelua, jossa palvelualan ja älypalveluiden asiantuntijat haastavat toisiaan. Voiko palvelun äly tehdä palvelutyöstä luovempaa ja monipuolisempaa? Entä kenen vastuulla on huolehtia siitä, että osaaminen vastaisi tarvetta?

Lue lisää seminaarin ohjelmasta ja keskustelijoista.

Iltapäivän keynote-puheenvuoron kuulemme Helsingin yliopiston professorilta ja Future Works Oy:n hallituksen puheenjohtajalta Mika Pantzarilta, joka omien sanojensa mukaan “ei usko uuden tekniikan syövän työpaikkoja ja muutenkin epäilee monia työelämään liittyviä sovinnaisia viisauksia”.

Ilmoittaudu seminaariin tällä lomakkeella 16.1.2018 mennessä.

Keskustelua on mahdollista seurata myös etänä, verkkolähetyksestä tiedotetaan tarkemmin tällä sivustolla tammikuussa.

Work Up! Älykkäät palvelut ja palvelutyö -seminaarin järjestää Työelämä 2020 yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Tekesin kanssa.


Banneri_puhelin

Lue lisää aiheesta!

Ilmiöitä työstä -blogipalstallamme julkaistaan Work Up! -tapahtumiin liittyviä kirjoituksia.


8.12.2017 13.25Palvelu otti paikkansa talouden moottorina

Tänä vuonna sanomalehdet ovat nostaneet palvelut Suomen elinkeinoelämän menestystekijänä pääkirjoituksiensa aiheeksi. Tämä on merkittävä ja odotettu tapaus. Palvelusta on vihdoin tullut kabinettikelpoinen: se kuuluu vuorineuvosten sanastoon ja siihen liitetään sellaiset maagiset termit kuten innovaatio, korkea tuottavuus, arvonlisä ja viennin arvon kasvu.

Lue lisää | 0 Kommenttia