Jaana Kurjenoja 200
Jaana Kurjenoja
on Kaupan liiton pääekonomisti. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Veronmaksajain Keskusliiton pääekonomistina sekä tutkijana Palkansaajien tutkimuslaitoksella ja Helsingin yliopiston kansantaloustieteen laitoksella.
Lea Pitkänen 200
Lea Pitkänen toimii asiantuntijana KREAM Helsingissä. KREAM Helsinki suojaa ja kaupallistaa yritysten aineetonta omaisuutta, kehittää brändejä sekä tekee tuote- ja palvelumuotoilua, valmennuksia ja henkilökohtaista sparrausta.
Salminen Vesa
Vesa Salminen on Hämeen ammattikorkeakoulun Älykkäät palvelut -tutkimusyksikön johtaja. Tutkimusyksikön tehtävänä on luoda ja toteuttaa yhteistoimintaverkoston kanssa kohdennettuja kehitysaktiviteetteja aluekehityksen tarpeisiin.
antti veirto 200

Antti Veirto on Palvelualojen ammattiliitto PAM:in tutkimuspäällikkö. Hän on työssään perehtynyt palvelutyöntekijöiden kohtaamiin ilmiöihin työn organisoimisessa ja ihmisten kohtaamisissa sekä työntekijöiden asemaan työn muutoksessa.sampo hietanen 200
Sampo Hietanen
on MaaS Global Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. MaaS Global toteuttaa Mobility as a Service (liikenne palveluna) -konseptia rakentamalla maailman ensimmäistä liikkumisen ekosysteemiä yhdistämällä julkisen ja yksityisen liikenteen.
Petra Jäntti
Petra Jäntti
on Kaufmannin toimitusjohtaja ja yksi Noona Healthcaren perustajista. Petra tehnyt töitä yli kymmenen vuoden ajan erilaisten terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Hän on seurannut lähietäisyydeltä organisaatioiden kykyä muuttua, kehittää uusia palveluita sekä johtaa muutosta. 


harri nieminen 200
Harri Nieminen
on Keskon Lead Service Designer. Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä, joka toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Aiemmin Harri veti Suomen suurinta yrityksen sisällä olevaa in-house-palvelumuotoilijoiden tiimiä OP Ryhmässä.riitta varpe 200
Riitta Varpe on Palvelualojen työnantajat Palta ry:n toimitusjohtaja. Aikaisemmin hän on työskennellyt teollisuuden alalla sekä Pirkanmaan ELY-keskuksen ylijohtajana.


Banneri_liikenne