banneri_kahvit

Work Up! Pienyrittäjyys & Yhteisöt

Tiistaina 22.1.2019 klo 13:30-16, Scandic Park Helsinki (Mannerheimintie 46).Miten pienyrittäjät rakentavat luottamusta oman työnsä onnistumiseen? Kuinka he voisivat vahvistaa yhteistyötään toisten toimijoiden kanssa, ja millaisia yhteistyön muotoja voidaan kehittää yrittäjänä toimimisen lisäksi?  Mitä erilaisia näkökulmia menestys voi pitää sisällään?

Work Up! -seminaarisarjan kahdeksas ja samalla viimeinen osa käsittelee pienyrittäjyyttä ja yhteisöjä. 

Yrittäjyydestä on tullut yksi keskeisiä työllistymisen muotoja yhteiskunnassa. Sen rinnalla käytetään termejä, kuten itsensä työllistäjät, luovien alojen yrittäjät ja start up -yrittäjät. Yhteistä näille toimijoille on verkostojen merkitys ja niistä löytyvä elinvoima. Pienyrittäjät synnyttävät nyt ja tulevaisuudessa uudenlaisia menestystarinoita, reagoivat nopeasti kuluttajien elämäntapavalintoihin ja löytävät ketterästi uusia ratkaisuja. 

Work Up! -seminaarin pääpuhujaksi saapuu Iso-Britannian pienyritysyhdistyksen puheenjohtaja (National Federation of Self Employed & Small Businesses Limited) Mike Cherry. Hänellä on lähes 40 vuoden yrittäjyystausta sekä yli kahdenkymmenen vuoden kokemus FSB:ssä toimimisesta. Cherry on kotimaassaan tunnettu ja arvostettu asiantuntija, sekä intohimoinen pienyrittäjyyden puolestapuhuja ja kiinnostunut auttamaan seuraavaa sukupolvea kehittämään taitojaan. 

Ohjelmassa on lisäksi tutkijoista, yrittäjistä ja yrittäjyyttä edistävistä työelämätoimijoista koostuva paneeli sekä työ- ja elinkeinoministeriön edustajan puheenvuoro. 

Tarkempi ohjelma ja paneelin osallistujat tullaan julkaisemaan pian tällä sivulla. Nyt kannattaa jo kuitenkin ilmoittautua mukaan tähän sarjan viimeiseen seminaariin. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille teemasta kiinnostuneille. Paikkoja on 120 osallistujalle! 

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen 


Tapahtumaa on mahdollisuus seurata myös verkkolähetyksen kautta, verkkolähetys ei vaadi ilmoittautumista. Linkki lähetykseen tulee tälle sivulle lähempänä tapahtumaa. 

Ohjelma:

13-13:30
Kahvitarjoilu

13:30
Think self-employed: supporting small businesses to climb higher

Mike Cherry,
National Chairman, Federation of Small Businesses

14:00
Paneelikeskustelu: Uudenlaiset menestystarinat

Miikka Pyykkönen, kulttuuripolitiikan professori, Jyväskylän yliopisto
Jaana Komscha-Härkönen, toimitusjohtaja, Break Finland
Mika Hämeenniemi, toimialapäällikkö, Suomen Yrittäjät
Ulla-Maija Uusitalo, Solutions Director, Aalto EE

15:10
Työ- ja elinkeinoministeriön edustajan puheenvuoro

Eeva Vahtera, Teollisuusneuvos, työ- ja elinkeinoministeriö

15:20
Loppusanat ja Work Up! -artikkelikokoelman julkaisu

15:30
Tarjoiluita ja verkostoitumista

Lisätietoja tapahtumasta antaa: 

Inka Venetvaara
Hankekoordinaattori
etunimi.sukunimi@tem.fiWorkUp_logo-blue

#workup18
#työelämä2020