Workathlon-tapahtumat

Workathlon on ratkaisuklinikka, jossa työpaikat saavat maksutta avukseen Työelämä 2020 -verkoston asiantuntijat ratkaisemaan työelämän unelmia. Ratkaisujen tarpeet nousevat työpaikkojen omasta toiminnasta ja ne voivat liittyä esimerkiksi muutoksiin työssä, työhyvinvointiin, digitalisoituvaan ympäristöön, osaavan työvoiman saantiin tai melkein mihin vain työelämäteemaan. Tavoitteena on auttaa työpaikkoja kehittymään niiden omista tarpeista lähtien.

Workathlonissa sparrataan ja ratkotaan 3-4 etukäteen valittua työpaikkakohtaista unelmaa tai kehittämishaastetta. Työskentely perustuu työpaikkojen ja alueellisten sekä valtakunnallisten Työelämä 2020 -työelämätoimijoiden panokselle. Haasteita ja unelmia ratkotaan yhteisessä työpajassa ja ratkaisut esitetään yleisölle. Ideana on yhteistoiminnallinen ongelmanratkaisu, vertaistuki ja muilta oppiminen. 

Seuraava Workathlon järjestetään Mikkelissä 5.9.2018 osana SYKE 2018 Työelämätapahtumaa ja se on tällä kertaa kutsuvierastyöpaja alueellisille sparraajille. SYKE Työelämätapahtuma on avoin ja maksuton kaikille ja sinne voi ilmoittautua täältä:  https://syke.work/ilmoittaudu