Workathlon-tapahtumat

Workathlon on ratkaisuklinikka, jossa työpaikat saavat maksutta avukseen Työelämä 2020 -verkoston asiantuntijat ratkaisemaan työelämän unelmia. Ratkaisujen tarpeet nousevat työpaikkojen omasta toiminnasta ja ne voivat liittyä esimerkiksi muutoksiin työssä, työhyvinvointiin, digitalisoituvaan ympäristöön, osaavan työvoiman saantiin tai melkein mihin vain työelämäteemaan. Tavoitteena on auttaa työpaikkoja kehittymään niiden omista tarpeista lähtien.

Workathlonissa sparrataan ja ratkotaan 3-4 etukäteen valittua työpaikkakohtaista unelmaa tai kehittämishaastetta. Työskentely perustuu työpaikkojen ja alueellisten sekä valtakunnallisten Työelämä 2020 -työelämätoimijoiden panokselle. Haasteita ja unelmia ratkotaan yhteisessä työpajassa ja ratkaisut esitetään yleisölle. Ideana on yhteistoiminnallinen ongelmanratkaisu, vertaistuki ja muilta oppiminen.

Workathlon järjestettiin viimeksi Kuopiossa 17-18.4.2018. Vuoden 2018 viimeisen Workathlonin järjestää Etelä-Savon alueverkosto Mikkelissä 5.9.2018. Workahtlon-kehittämistulokset julkaistaan tällä sivustolla.


Workathlon-tarinat

15.5.2017 Moodmetric: Älysormuksella stressinhallintaa

Startup-yritys Moodmetricin älysormus haluaa helpottaa stressinhallintaa ja sen mittaamista tuomalla sen osaksi ihmisten arkea.

Lue lisää

 

15.5.2017 Lapin Kansa: Digityö haltuun tiimissä

Workathlon-ratkaisuklinikalta Lapin Kansa ammensi keinoja uudistua kohti kokonaisvaltaista digiajattelua.

Lue lisää

 

15.5.2017 Santasport: Urheilun kansainvälinen keskittymä

Santasport ponnistaa kohti urheilun, liikunnan ja vapaa-ajan kansainvälisiä markkinoita. Workathlonista urheiluopisto haki vinkkejä asiakaslähtöisyyden ja yhteisöllisyyden kehittämiseen.

Lue lisää

 

15.5.2017 Lentävän Poron Teatteri: Nauru on bisnestä

Jos yrityksen pääasiallinen toimiala on ihmisten naurattaminen, on työnteko varmasti hauskaa. Lapissa toimivan Lentävän Poron Teatteri on kuitenkin myös vakavasti otettavaa liiketoimintaa.

Lue lisää