Work Up! Robotti työkaverina

23.5.2017 klo 12:00-15:00

Entistä älykkäämmistä roboteista on tulossa työkavereitamme. Teemme yhteistyötä niiden kanssa, opimme niiltä ja ne oppivat meiltä. Millaista on työn tekeminen älykkäiden ja sosiaalisten robottien kanssa? Mitä kaikkea pitää ajatella uusiksi?

Work Up! Robotti työkaverina -seminaarissa pohdimme yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa, miten robottien kehitys muuttaa työtämme, työssä oppimista, työn yhteisöllisyyttä, suhdettamme koneisiin ja koko maailmankuvaamme. Ohjelmassa on kaksi paneelikeskustelua. Ensimmäinen tarkastelee robottien kehitystä ja ihmisen ja robottien vuorovaikutusta yleisesti eri näkökulmista. Toinen keskittyy ihmisen ja robottien vuorovaikutukseen hyvinvointipalveluissa.

Keskustelemassa ovat mm. VTT:n erikoistutkija Timo Salmi, Helsingin Yliopiston tutkija Katri Saarikivi, Teknologiateollisuuden johtava asiantuntija Juha Saarnio, kirjailija Johanna Sinisalo, Turun yliopiston tutkimusjohtaja Jari Kaivo-oja, Itä-Suomen yliopiston lehtori Mari Kangasniemi, HUS-kuntayhtymän kehittämisjohtaja Visa Honkanen ja Tampereen yliopiston tutkijatohtori Tuomo Särkikoski.

Seminaari järjestetään Kulttuurikeskus Korjaamon Vaunusalissa (Töölönkatu 51 a-b, Helsinki).

Ilmoittaudu viimeistään 14.5.2017 tällä verkkolomakkeella.
Tapahtumaa on mahdollista seurata myös verkkolähetyksenä, linkki lähetykseen ilmoitetaan tapahtumasivulla http://tyoelama2020.fi/workup. Sivulle päivitetään myös lisätietoa ohjelmasta ja panelisteista.

Seminaari on osa työelämän ilmiöitä tarkastelevaa Work Up! -tapahtumasarjaa. Tapahtumasarjan järjestää Työelämä 2020 -hanke yhdessä vaihtuvien yhteistyökumppaneiden kanssa. Robotti työkaverina -tapahtumassa mukana ovat Tekes, STTK, Super ja Tehy.


workup17_robotti_banneri