Made by Finland - Työn tulevaisuus kaakkoissuomalaisin silmin

21.8.2017 klo 13:00-17:00

Mitä Kaakkois-Suomessa osataan paremmin kuin missään muualla? Mitä työpaikoilla voisi tehdä vielä paremmin tulevaisuuden menestyksen turvaamiseksi? Tervetuloa Made by Finland -seminaariin kuulemaan kaakkoissuomalaisen elinkeinoelämän vahvuuksista ja työn tulevaisuudesta.

Iltapäivän aloittaa työministeri Jari Lindström: mikä on ministerin resepti oman maakuntansa menestykseen?

Ministerin puheenvuoron jälkeen kuullaan hienoja paikallisia yritystarinoita. Mukana ovat mm. Klikinsäästäjä ja Dust Control Systems Oy.

Ohjelmassa on myös liike-elämän asiantuntija ja moniosaaja André Noël Chakerin innostava esitys suomalaisuuden ja menestyksen yhtymäkohdista.

Tilaisuuden päättää ohjattu kierros UPM:n tehdasalueella. Järjestämme bussikuljetuksen seminaaripaikalta tehtaalle ja takaisin.

Seminaari järjestetään Ravintola Koskelassa (Koskelankuja 1, Kuusankoski).
Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kaakkoissuomalaisesta työelämästä kiinnostuneille. Ilmoittaudu 10.8. mennessä tällä lomakkeella.

Tapahtuma on osa Made by Finland kampanjaa. Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin, Työterveyslaitoksen ja Työelämä 2020 -hankkeen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja nostattaa ylpeyttä suomalaisesta työstä ja kehittää suomalaista työelämää. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kaakkois-Suomen Työelämä 2020 -alueverkoston kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Mbf_kouvola_tytto