Work Up! Miten kasvua kiertotaloudesta?

12.10.2017 klo 12:30-15:30

Ilmastonmuutoksen hillitseminen vaatii kestävää talouskasvua: puhtaita ratkaisuja, energia- ja resurssitehokkuutta ja siirtymistä tavaroiden tuotannosta älykkäisiin palveluihin. Kiertotalouteen liittyy paljon odotuksia ja puhutaan jopa miljardien arvontuotannosta, mutta osaammeko hyödyntää siihen liittyvän potentiaalin ja millaista osaamista se vaatii?

Tervetuloa keskustelemaan kiertotalouden merkityksestä kestävän talouskasvun ja uusien työpaikkojen mahdollistajana Work Up! Miten kasvua kiertotaloudesta? -seminaariin torstaina 12.10. klo 12.30-15.30 Scandic Parkiin (Mannerheimintie 46).

Ohjelmassa on keskustelua uuden työn ja kasvun dynamiikasta juuri valmistuneen Kasvua ja työpaikkoja kestävistä ratkaisuista -selvityksen pohjalta tutkijoiden ja muutaman tutkimuksessa mukana olleen yrityksen edustajan toimesta.

Lisäksi paneelikeskustelussa pohditaan millaista uutta työtä kiertotaloudessa syntyy ja millaista osaamista se edellyttää sekä miten suomalaiset kiertotalouden innovaatiot saadaan kansainvälisiksi vientituotteiksi. Keskustelemassa ovat professori Jyri Seppälä Suomen ympäristökeskuksesta, Olli Koski TEMin elinkeino- ja innovaatio-osastolta, Nina Harjula Nordic Innovation Acceleratorilta, Timo Taalas Zen Robotics Oy:lta ja Jarmo Heinonen Tekesistä. Tarkempi ohjelma julkaistaan tapahtumasivustolla syyskuun aikana.

Ilmoittaudu seminaariin 2.10. mennessä tällä verkkolomakkeella.

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

workup_kiertotalous_verkkosivuille