Made by Finland - Savon avaimet menestykseen

26.9.2017 klo 14:00-18:00

Mitkä ovat Savon avaimet menestykseen? Mitä savolaisilla työpaikoilla voitaisiin tehdä vielä paremmin tulevaisuuden menestyksen turvaamiseksi ja mitä Savossa tehdään jo paremmin kuin missään muualla?


Tervetuloa Made by Finland -seminaariin kuulemaan savolaisen elinkeinoelämän vahvuuksista ja työn tulevaisuudesta.

Iltapäivätilaisuuden avaa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Mikä on savolaisen yrittäjyyden ydin ja miten tulevaisuutta rakennetaan?

Omia menestystarinoitaan ovat meille kertomassa keuhkosairauksiin käytettäviä lääketieteellisiä järjestelmiä suunnitteleva ja valmisteleva Medikro Oy, arktisen luonnon raaka-aineistoa alkoholia valmistava Lignell & Piispanen ja äänentoistolaitteita suunnitteva Genelec Oy. Otetaan oppia heistä ja viedään tuliaisina omalle työpaikalle avaimia menestykseen.

Iltapäivä huipentuu tulevaisuudentutkija Markku Wileniuksen puheenvuoroon.  Wilenius on toiminut tulevaisuudentutkimuksen parissa 20 vuotta ja hän on vetänyt lukuisia strategisia kehitysprojekteja niin suomalaisissa kuin kansainvälisissäkin yrityksissä.

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille Pohjois-Savon työelämästä kiinnostuneille. Ilmoittaudu 11.9. mennessä tällä lomakkeella.

Seminaaria on mahdollista seurata myös etänä verkkolähetyksen kautta

Tapahtuma on osa Made by Finland kampanjaa. Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin, Työterveyslaitoksen ja Työelämä 2020 -hankkeen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja nostattaa ylpeyttä suomalaisesta työstä ja kehittää suomalaista työelämää. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pohjois-Savon Työelämä 2020 -alueverkoston kanssa.