Made by Finland - Digiloikkaa ihmisen ehdoilla

24.10.2017 klo 12:00-16:00

Digitalisaatio on jo osa jokaisen arkea, mutta osaammeko hyödyntää sitä organisaation menestystekijänä? Millaista osaamista liiketoiminnan digitalisointi vaatii ja mitä muutoksessa kannattaa ottaa huomioon?

Tervetuloa Made by Finland - Digiloikkaa ihmisen ehdoilla -seminaariin tiistaina 24.10.2017 klo 12-16 Technopolis Yliopistonrinteen Häggman-saliin (Kalevantie 12, Tampere) kuulemaan digitalisaation mahdollisuuksista organisaation ja yksilön näkökulmasta.

Seminaarin avaa Tampereen pormestari Lauri Lyly. Miten digiloikkaa tehdään Tampereella ja laajemmin Pirkanmaalla?

Miten digitalisaatiota hyödynnetään eri toimialoilla? Seminaarissa oman menestysreseptinsä kertovat rakennus- ja remonttialaa digipalvelujen kautta uudistava Asua Group Oy, digitekniikkaa hyödyntävä sote-alan yritys Violapalvelut Oy sekä julkisia ja yksityisiä sote-palveluja digiaikaan kirittävä ODA –hanke.

Ohjelmassa on myös digipalveluja kehittävien yritysten vinkkejä onnistuneeseen digiloikkaan. Mukana ovat IT-alan arvoketjuja yhdistävä ALSO Finland Oy ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija Solita Oy.

Seminaarin päätteeksi kuulemme myös Starian toimitusjohtaja Merja Fischerin ajatuksia digitalisaatiosta ja työn muutoksesta: Mitä muutos tarkoittaa organisaatiolle ja yksilölle? Millaista osaamista muutoksessa mukana pysymiseen vaaditaan?

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille digiloikasta ja työn tulevaisuudesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu viimeistään 16.10. tällä verkkolomakkeella.
Mukaan mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lisätietoja ohjelmasta päivitetään tapahtumasivustolle lokakuun aikana.

Tapahtuma on osa Made by Finland kampanjaa. Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin, Työterveyslaitoksen ja Työelämä 2020 -hankkeen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja nostattaa ylpeyttä suomalaisesta työstä ja kehittää suomalaista työelämää. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan Työelämä 2020 -alueverkoston kanssa.


MBF_banneri_tampere