Luottamusfoorumi

22.5.2018 klo 8:30-12:00

Onko luottamus johtamasi organisaation tärkeintä pääomaa? Miten sitä voisi edelleen kasvattaa? Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miten johtaminen, luottamus ja menestyminen nivoutuvat yhteen.

Me suomalaiset olemme tottuneet siihen, että voimme luottaa toisiimme. Puhummehan maailman rehellisimmästä kansasta. Tutkimusten mukaan yritys- ja työpaikkatasolle siirryttäessä luottamus ei vielä nouse vastaavaksi voimavaraksi.

Väitämme, että jos saamme tämän perisuomalaisen voimavaran entistä kiinteämmin osaksi suomalaista työelämää, tulee sillä olemaan suora yhteys tuottavuuteen, innovatiivisuuteen, tulokseen – ja sitä kautta myös Suomen kilpailukykyyn.

Seminaarin puhujia ovat vuorineuvos Reijo Karhinen, vuorikiipeilijä Patrick Degerman, työministeri Jari Lindström, Futuricen co-founder Tuomas Syrjänen, KONEen Suomen ja Baltian toimitusjohtaja Karla Lindahl, Lappset Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Tilaisuuden juontaa muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen.


Luottamusfoorumi on johdolle suunnattu kutsuvierastilaisuus. Täytä tämä lomake jos olet johtavassa asemassa organisaatiossasi etkä ole saanut kutsua. Lisätietoja ohjelmasta ja puhujista löydät tapahtumasivustolta.


luottamusfoorumi