SYKE 2018

5.9.2018 klo 8:30-17:00

Mikkelissä järjestetään Yrittäjän päivänä 5.9.2018 suuri yritys- ja työelämätapahtuma. Uuden Syke 2018 -tapahtuman paikaksi on valittu maaliskuussa avajaisiaan juhliva Saimaa Stadiumi. Tapahtumakonsepti syntyi, kun alueen työelämä- ja koulutustoimijat yhdistivät voimansa.

Tapahtuman tavoitteena on herättää ajatuksia työn tulevaisuudesta, haastaa nykyisiä käytänteitä ja tuoda näkökulmia hyvinvointiin niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Esimerkiksi käsityksemme työajasta on muuttunut merkittävästi: kännykät ovat mukana illalla ja kaupassa ollaan töissä arkena ja pyhänä, jopa vuorokauden ympäri. Miten perhe-elämän ja työn suhde muuttuu? Miten vapaa-aika muuttuu? Onko fyysisellä työpaikalla tai työajalla enää merkitystä, vai pitäisikö keskittyä mittaamaan työn tuloksia?

Saimaa Stadiumille mahtuu tuhansia ihmisiä, joten tarkoituksena on luoda maakunnallinen ja maakuntarajat ylittävä tapahtuma. Kävijöilleen tapahtuma tarjoaa valtakunnan kärkipuhujia, erinomaisen tunnelman sekä työpajoja nykypäivän ja tulevaisuuden työelämän haasteista.

Merkkaa 5.9.2018 jo nyt kalenteriisi, sillä silloin tehdään tulevaisuutta Saimaa Stadiumilla. Tapahtumaan järjestetään kuljetuksia myös muilta paikkakunnilta.