Unelmien liikuntapäivä

10.5.2018

Suomen Olympiakomitea haastaa kaikki mukaan kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivään! Ilmoittakaa oma tapahtumanne tapahtumakarttaan ja olkaa mukana Suomen suurimmassa liikkumisen juhlapäivässä.

Unelmien liikuntapäivä on päivä, johon kutsutaan mukaan kaikki järjestämään omia liikuntatapahtumia ja kokeilemaan uusia tapoja liikkua. Päivä täyttyy taukojumpista, virkistysretkistä, lajikokeiluista, pyörälenkeistä, avoimista harjoituksista, pihaleikeistä tai vaikka metsäseikkailuista. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa liikkumisen juhlapäivää.

Olympiakomitea kutsuu työpaikat mukaan järjestämään henkilöstön kanssa omia tapahtumia ja liikkumaan työpäivän ohessa. Jos työpaikkanne on kiinni helatorstaina 10.5., voitte pitää etkot 9.5. ja innostaa työporukoitanne omaan liikkumiseen pyhäpäivänä!

Ilmoittaudu osoitteessa: www.unelmienliikuntapaiva.fi/ilmoita/

Kaikki tapahtumat kannattaa ilmoittaa: suuret ja pienet, avoimet tai vain omalle porukalle tarkoitetut. Kaikkien tapahtumien ilmoittaneiden kesken luvassa on upeita palkintoja!

Mitä te aiotte tehdä?
#unelmienliikuntapäivä

Unelmien liikuntapaiva_logot_credit petri jauhiainen