Great Place to Work -työpaja: Luottamus ja yhteistyö työpaikalla

24.5.2018 klo 11:30-16:00

Kulttuurinmuutos - Commitment workshop Iltapäivän tavoitteena on viettää inspiroivaa aikaa organisaatiokulttuurin parissa. Pohdimme tämän päivän työelämän tilaa ja katsomme tulevaisuuteen. Millainen on voittava organisaatiokulttuuri vuonna 2020? Saamme myös vastauksia, kuinka Suomen Parhaat työpaikat ovat rakentaneet kulttuuriaan ja millaisia hyötyjä se on heille tuonut.

Iltapäivän asiantuntemuksesta ja fasilitoinnista vastaa konsultti Petra Helle-Kari Great Place to Workilta.

”Olennaisin asia hyvän työpaikan luomisessa ei tutkimuksemme mukaan ole tietynlainen nippu työntekijäetuja, prosesseja ja käytäntöjä, vaan laadukkaiden luottamusta, ylpeyttä ja yhteishenkeä kasvattavien vuorovaikutussuhteiden muodostaminen työpaikalla. Nämä suhteet eivät ole pelkkiä “pehmeitä arvoja”, vaan organisaation liiketuloksia parantavia avaintekijöitä.” Petra Helle-Kari, GPTW

Tarjoamme osallistujille maittavan lounaan klo 11.30-12 sekä iltapäiväkahvit herkullisen tarjoiltavan kera.
Varsinainen työpajatyöskentely käynnistyy klo 12.
Tule mukaan keskustelemaan! Ilmoittaudu viimeistään 16.5.2018: https://link.webropolsurveys.com/EP/7EA3985FA98A8A8A

Ohjelma (pdf)

Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti yrittäjille, työyhteisöjen johtajille, esimiehille, kehittäjille, HR-henkilöstölle ja muille avainhenkilöille sekä työelämän kehittäjille laajemminkin. Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Työelämä 2020 –hankkeen Pohjois-Pohjanmaan alueverkosto ja Yritykset kehittämispolulle –hanke (ESR)