Nimetön-1

Murroksessa on TV-sarja, joka kertoo monipuolisesti käynnissä olevasta työn murroksesta yrityksissä ja työelämässä. Ohjelmasarjassa kuvataan luottamuksen ja yhteistyön sekä verkottumisen merkitystä.

Sarja kertoo kahdeksan erilaisen pk-yrityksen sekä niiden henkilöstön tarinan. Jokainen jakso on pääosassa olevan yrityksen näköinen. Kaikkia sarjassa kuvattuja yrityksiä yhdistää moderni muuttuva työelämä ja yksilölliset järjestelyt, digiajan yrityskulttuuri ja sen tuoma muutos.

Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä lauantaisin klo 10:45 1.9.2018 alkaen. Kaikki sarjan jaksot ovat katsottavissa Yle Areenassa 2.9. alkaen. 1. Sievo Oy


Koskinen_Sievo

Sievo Oy
on helsinkiläinen ohjelmistoyritys ja yksi Suomen halutuimmista työpaikoista. Sievo sitouttaa työntekijöitä luottamuksen ja yhteistyön, sekä omistajuuden avulla. Jaksossa Roni joutuu uuden haasteen eteen.

Katso Yle Areenassa

2. SK Protect Oy


IMG_8323

Digitaalinen murros muuttaa myös perinteisiä toimialoja, kuten työturvallisuutta ja koko työturvallisuuden käsitystä. Kokkolalainen Protect kertoo tästä murroksesta. Yritys sai Pohjanmaan alueen Digiloikka-palkinnon vuonna 2016.

Katso Yle Areenassa


3. Anninpirtti


IMG_8109

Sastamalassa sijaitseva Anninpirtti oli kunnallinen vanhainkoti, kunnes se heitti vanhan toimintafilosofian roskakoriin ja nosti asiakkaat ja heidän omat tarpeensa ja kykynsä keskiöön. Sote tulee ja Anninpirtissä valmistaudutaan kilpailun kovenemiseen.

Katso Yle Areenassa


4. Probis Solutions Oy


IMG_8271

Digitaalinen murros on nostanut työhyvinvoinnin keskeiseen asemaan yrityksissä. On kehittynyt uusia keinoja motivoida henkilöstöä. Jyväskyläläisessä ohjelmistoyritys Probis Solutionissa henkilöstön etu ajaa joskus jopa yrityksen edun edelle.

Katso Yle Areenassa


5. Asua Remontit


IMG_7575

Rakennus- ja remonttihommissa on paljon perinteistä työtä. Digitalisaatio muuttaa jatkossa myös sitä. Tamperelainen Asua on alan pioneereja digitaalisuuden käytössä. Se on tarjonnut pienelle yritykselle uudenlaista näkyvyyttä.

Katso Yle Areenassa

6. Profitcount Oy


Profitcount_Markus1

Kirjanpito on siirtymässä sähköiseen aikakauteen. Profitcountin tarina kertoo siitä, kuinka työntekijät ovat avainasemassa kouluttaessaan asiakkaita käyttämään korkeaa teknologiaa ja digitaalisia työvälineitä oikein ja tehokkaasti.

Katso Yle Areenassa

7. Johanneksen Klinikka


Johanneksen_klinikka_01

Asiakaskokemus voi digitaalisuuden myötä nousta keskeiseen rooliin. Tällöin henkilöstön vahvuudet ovat ratkaisevia yrityksen kilpailukyvylle. Jaksossa pieni sotealan toimija Johanneksen Klinikka on asettanut ihmisen ja inhimillisen kokemuksen keskiöön.

Katso Yle Areenassa


8. Nitor Oy


IMG_8237

Asiantuntijatyö elää muutosten aikaa ja yrityksille on tullut tärkeäksi pohtia miten asiantuntijat saadaan työskentelemään yhdessä ja puhaltamaan yhteen hiileen. Jaksossa Great Place to work -kilpailun voittanut Nitor Oy kertoo tarinansa.

Katso Yle Areenassa