Yleiset uutiset

9.1.2017 10.24

Kerro tarinasi ja jaa hyvät opit muille - hae tai vinkkaa työelämäpalkinnosta

Onko sinun työpaikallasi hyvä työskennellä? Ratkotteko ongelmat rakentavassa hengessä? Kehitättekö työtä yhdessä? Mikä on salaisuutenne yhteiselle onnistumiselle? Löytyykö työpaikaltasi TAHDONVOIMAA työhyvinvoinnin puolesta? Jaa kokemuksesi!

Suomen työelämäpalkinnon haku on auki 2.1.-15.2.2017

Tiedämme, että Suomesta löytyy paljon hyviä työpaikkoja, taitavaa johtamista ja työelämän onnistumisia. Kun asioita tehdään hyvässä hengessä, saadaan paljon aikaan ja uudetkin ideat joustavasti käyttöön. Arki ei ole aina ongelmatonta, mutta hyvillä työpaikoilla haasteet ratkotaan rakentavassa hengessä. Luottamus siihen, että ihmiset haluavat tehdä työnsä hyvin, antaa jokaiselle tilaa hyödyntää ammattitaitoaan.

Toimiva työyhteisö rakentuu pienistä asioista. Työelämäpalkinto myönnetään työpaikoille, joiden toimintatavat edistävät esimerkiksi elinikäistä oppimista, osaamisen kehittymistä ja jaksamista ja siten pitkiä työuria osana tuloksellista toimintaa. Kyse voi olla toimintatavasta, hyvästä käytännöstä tai sosiaalisesta innovaatiosta, jonka työyhteisö on saanut toimimaan käytännössä.

Myönnämme palkinnon 5-10 työpaikalle 9.5.2017 ja yksi palkinto on enintään 30 000 euroa. Sitä ennen yleisö voi äänestää finalisteista työelämän kehittämiseen innostavinta työyhteisöä huhtikuun lopussa. Herättelemme työelämäpalkinnolla suomalaisia työyhteisöjä tarkastelemaan ja kehittämään toimintaansa vertaisesimerkkien kautta.

Kerro tarinasi ja lähde mukaan!

Sosiaali- ja terveysministeriö
Päivi Sillanaukee, kansliapäällikkö

Sitra
Timo Lindholm, johtaja

Lue hakuohjeet ja aikataulu SITRAn sivuilta


Palaa otsikoihin