Yleiset uutiset

1.6.2018 7.15

Luotammeko pomoihimme? Kuudennessa #Työlinjalla-jaksossa aiheena johtaminen

Miten nuorten ja vanhojen työntekijöiden odotukset johtajia kohtaan eroavat toisistaan? Miksi johtajiin joko luotetaan tai ei luoteta? Entä mitä hyvä työntekijä-työnantaja suhde edellyttää? Tarvitaanko jatkuvasti uusia johtamisopuksia vai tarvitaanko edes johtajia enää? Ja jos johtajia kuitenkin tarvitaan niin onko kehityskeskustelut jo historiaa?

Työlinjalla-podcastin kuudennessa jaksossa aiheena on johtajuus ja esimiestyö. Jaksossa Pekka Saurin kanssa ovat keskustelemassa Henry ry:n hallituksen puheenjohtaja Sara Purhonen ja ETLA:n tutkimusjohtaja Mika Maliranta.

Keskustelua saadaan aikaiseksi muun muassa siitä, miten hallituksen ja johdon läpinäkyvä työskentely lisää luottamusta ja siitä, millaisia erilaisia odotuksia työntekijöillä on johtajia kohtaan. Vahvasti taloustieteeseen tukeutuvassa keskustelussa käsitellään myös sitä, miten luottamus on yksi selitys pohjoismaiselle talouskasvulle ja miten kansainvälisessä eturintamassa olevat teknologiayritykset tarvitsevat luottamusta innovoidakseen uutta. Oman osansa saavat myös johtamiskirjallisuus ja kehityskeskustelut.

Mutta mitkä kaksi työkalua Sara Purhonen tarjoaa johtajille? Se selviää vain kuuntelemalla Työlinjalla-podcastin johtamisjaksoa. Jakso 6: Luotammeko pomoihimme? 


Palaa otsikoihin