Yleiset uutiset

3.3.2017 14.01

Made by Finland: paikalliset onnistumistarinat esille

Vaatimattomuus ehkä kaunistaa, mutta ei auta menestymään. Suomalaisen työelämän vahvuudet – osaaminen, yhteistyö ja turvallisuus - sen sijaan ovat kilpailuetu, joka meidän tulisi osata hyödyntää ja joista jokaisen suomalaisen kannattaisi olla ylpeä. Tähän pyrkii Made by Finland –kampanja kertomalla monipuolisesta suomalaisesta työstä ja osaamisesta.

- Made by Finland -kampanjassa laitamme hyvän kiertämään. Nostamme rohkeasti esille suomalaisen työelämän vahvuuksia, niitä osaamisia ja erityispiirteitä, jotka ovat läsnä työpaikkojen ja -yhteisöjen arjessa, mutta emme aina niitä huomaa, kertoo Työelämä 2020 –verkoston hankejohtaja Margita Klemetti.

Paikallisia onnistumistarinoita kuullaan vuoden aikana viidessä tapahtumassa ympäri Suomea. Made by Finland –tapahtumien sarja käynnistyy Oulussa 17.5. teemalla yhdessä tekemällä tulevaisuuteen. Tapahtuman pääpuhujana kuullaan pitkänlinjan organisaatiokehityksen ammattilainen Petri Rajaniemeä, jonka lisäksi merkittävässä roolissa ovat paikalliset yritykset ja työyhteisöt.  Tapahtumat jatkuvat Kouvolassa 21.8. ja myöhemmin syksyllä Kuopiossa, Jyväskylässä ja  Tampereella. Made by Finland -tapahtumat ovat avoimia kaikille työelämän kehittämisestä kiinnostuneille.

- Emme ummista silmiämme työelämän kehittämistarpeille vaan kannustamme työpaikkoja vahvuuksien hyödyntämiseen kun työelämän murros haastaa meitä uudistumaan. Made by Finland-tapahtumissa luodaan yhteistä menestystarinaa suomalaisen työelämän seuraavalle sadalle vuodelle, Klemetti toteaa.

Made by Finland kokoaa yhteen suomalaisen työn tekijät ja työelämän asiantuntijat. Työelämä 2020 on mukana Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden Suomi 100 -juhlavuoden kampanjassa nostattamassa ylpeyttä suomalaisesta työstä ja kehittämässä suomalaista työelämää. Työyhteisöt voivat osallistua kampanjaan jakamalla sosiaalisessa mediassa omalla työpaikallaan hyviksi todetuista käytännöistä ja onnistuneista kokeiluista tunnisteella #madebyfinland.

Lisätietoja kampanjasta: www.madebyfinland.fi


MBF-Suomi100-kaikki-RGB-netti

Palaa otsikoihin