Yleiset uutiset

17.1.2019 13.04

Mike Cherry saapuu Suomeen puhumaan pienyrittäjyydestä

Iso-Britannian pienyritysyhdistyksen (FSB) puheenjohtaja Mike Cherry saapuu ensi viikolla Suomeen Työelämä 2020 -hankkeen kutsumana. Cherry on pääpuhujana tiistaina 22.1. järjestettävässä Work Up! -tilaisuudessa, jonka aiheena on pienyrittäjyys ja yhteisöt.

”Odotan innolla vierailuani. Tämä on ensimmäinen kertani Suomessa”, Cherry iloitsee.  

Mike Cherryllä on lähes 40 vuoden yrittäjyystausta sekä yli kahdenkymmenen vuoden kokemus FSB:ssä toimimisesta. Cherry on kotimaassaan tunnettu ja arvostettu asiantuntija, sekä intohimoinen pienyrittäjyyden puolestapuhuja.

Cherry viettää Suomessa kaksi päivää ja vierailee muun muassa Suomen Yrittäjissä, Kauppakamarissa, Perheyritysten liitossa, EK:ssa ja Business Finlandissa.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen


Cherryn tähdittämä tilaisuus on Work Up! -tapahtumasarjan viimeinen. Helsingin Scandic Parkissa pidettävässä tilaisuudessa pureudutaan muun muassa siihen, miten pienyrittäjät rakentavat luottamusta oman työnsä onnistumiseen ja kuinka he voisivat vahvistaa yhteistyötään toisten toimijoiden kanssa. 

Cherryn puheenvuoron lisäksi ohjelmassa on paneelikeskustelu ja työ- ja elinkeinoministeriön edustajan puheenvuoro. Mukaan mahtuu vielä, joten ilmoittaudu nopeasti! Tilaisuutta voi myös seurata verkossa.

Lue lisää tilaisuudesta ja ilmoittaudu. banneri_kahvit


Palaa otsikoihin