Yleiset uutiset

27.4.2018 12.09

Näin löydät ja kuuntelet Työlinjalla-podcastin jaksoja

Olethan jo huomannut uuden podcast-sarjamme Työlinjalla Pekka Sauri. Jos podcastit eivät ole ennakkoon tuttuja, lue alta ohjeet kuunteluun! Podcastit ovat mukava matkaseura esimerkiksi työmatkoille tai lenkille.

Työelämä 2020 -hankkeen tai SoundCloud-palvelun verkkosivuilla:

Voit kuunnella Työlinjalla-podcastia puhelimen tai tietokoneen selaimella.

1. Mene osoitteeseen www.tyoelama2020.fi/tyolinjalla
2. Sivulta näet jo julkaistut podcast-jaksot ja tulevien jaksojen julkaisuajankohdat
3. Valitse jakso ja klikkaa Play-painiketta jakson kuvauksen yläpuolella (jos jakso ei lähde kuulumaan mobiililaitteellasi, paina Pause-painiketta ja sitten uudelleen Playta)

Vinkki: Voit kuunnella podcastin myös SoundCloud-palvelun verkkosivuilla osoitteessa soundcloud.com. Kirjoita etusivun hakukenttään ”Työlinjalla” löytääksesi julkaistut jaksot.

SoundCloud-sovelluksessa 

Voit kuunnella Työlinjalla-podcastia iOS- tai Android-puhelimelle tai -tabletille ladattavan SoundCloud-sovelluksen kautta. Sovellus on ilmainen ja löytyy sekä iTunes- että Google Play -sovelluskaupoista. 

1. Lataa SoundCloud-sovellus laitteellesi. Voit luoda tunnukset ja kirjautua sisään tai jatkaa kirjautumatta
2. Avaa sovelluksen hakuominaisuus (suurennuslasin kuva alapalkissa) ja kirjoita hakukenttään ”Työlinjalla” löytääksesi julkaistut jaksot
3. Klikkaa jaksoa, jonka haluat kuunnella

Vinkki: Jos haluat tallentaa podcast-jaksoja SoundCloud-kokoelmiisi, tulee sinun luoda tunnukset sovellukseen tai kirjautua sisään käyttämällä Google- tai Facebook-tunnuksia.  

Applen Podcasts-sovelluksessa:


Voit kuunnella Työlinjalla-podcastia iOS-puhelimelta tai -tabletilta löytyvän Podcasts-sovelluksen kautta. Sovellus löytyy yleensä valmiiksi asennettuna uudemmilta iOS-mobiililaitteilta ja sen voi ladata ilmaiseksi iTunes-sovelluskaupasta.

1. Avaa sovelluksen hakuominaisuus (suurennuslasin kuva alapalkissa) ja kirjoita hakukenttään ”Työlinjal-la” löytääksesi julkaistut jaksot
2. Klikkaa jaksoa, jonka haluat kuunnella ja klikkaa Toista

Vinkki: Voit lisätä jakson Podcasts-sovelluksen kirjastoon (”Lisää kirjastoon”), jolloin löydät sen helposti myöhemmin, tai tallentaa jakson puhelimen muistille (”Tallenna jakso”), jolloin se on kuunneltavissa Pod-casts-sovelluksen kautta myös ilman internet-yhteyttä.Palaa otsikoihin