Yleiset uutiset

16.1.2017 14.40

Työelämä 2020 -hankkeen verkkosivut, tunnus ja ilme uudistuivat

Työelämä 2020 -hanke on ottanut käyttöön uuden visuaalisen ilmeen ja uudistanut verkkosivunsa.

Uusi sinivalkoinen ilme kuvastaa hyvin hankkeen tavoitetta tehdä suomalaisesta työelämästä Euroopan paras vuoteen 2020 mennessä. Puhekuplat ilmentävät työelämäkeskustelua, johon hanke kannustaa kaikkia suomalaisia osallistumaan. Ilmeen on suunnitellut Ilari Pousi Sissy Oy:stä.Logo_verkkoon_RGB

Ilmeen ja tunnuksen uudistamisella haettiin paitsi vanhan ilmeen raikastusta ja selkeyttämistä, myös parempaa käytettävyyttä ja soveltuvuutta sosiaalisen median kanaviin.

Uusi ilme näkyy jo monissa hankkeen kanavissa, mutta osassa sivustoja saattaa vielä törmätä vanhaan tunnukseen. Myös osa materiaaleista on edelleen vanhalla ilmeellä. Niitä päivitetään pikku hiljaa. Jos tarvitset uuden ilmeen mukaisia materiaaleja, ota yhteyttä hankekoordinaattori Henni-Liisa Kirjavaiseen. Uuden logomme löydät TEM:n aineistopankista (tunnus: TYOelamat, salasana: Logot).

Verkkosivut uudistuivat


Verkkosivu-uudistuksessa on pyritty käyttäjäystävällisyyteen jaottelemalla sisältöjä uudella tavalla ja kokoamalla yhteen eri kohderyhmiä kiinnostavia asioita. Alkuvuoden aikana sivuille on tulossa myös kokonaan uusia aihekokonaisuuksia.

Tällä hetkellä sivuilla saattaa vielä ilmetä joitakin puutteita ja toimimattomuuksia. Ne pyritään korjaamaan mahdollisimman nopealla aikataululla.

Lisätiedot: hankekoordinaattori Henni-Liisa Kirjavainen, puh. 029 504 7187, henni-liisa.kirjavainen(at)tem.fi


Palaa otsikoihin