Yleiset uutiset

5.7.2017 12.19

Työelämä 2020 mukana Made by Finland -teemalla SuomiAreenassa

Työelämä 2020 -hanke on mukana tämän vuoden SuomiAreenassa Made by Finland -teemalla. Yhteistyössä Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin ja Työterveyslaitoksen kanssa toteutettavan Made by Finland -kampanjan tavoitteena on nostaa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan. Yhteistyön avulla pyritään rakentamaan tulevaisuuspainotteista ja positiivista keskustelua suomalaisesta työelämästä.

Kampanja jalkautuu SuomiAreenalle otsikolla Suomalaisen työn catwalk: Miss Suomi menee? Otsikon takaa paljastuvia teemoja avataan Miss Suomi menee? -etkoilla keskiviikkona 12.7. klo 14 MTV:n torivartissa. Avauskeskusteluun osallistuvat Suomalaisen Työn Liiton johtokunnan puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama ja Kreab Oy:n toimitusjohtaja Mikael Junger.

Lisäksi koko keskiviikon ajan Työelämä 2020 on mukana Made by Finland -kontilla Kansalaistorilla.

Torstaina Antinkatu 5 -lavalla klo 13:30 alkavassa paneelikeskustelussa tehdään syvempi katsaus siihen, mikä on Suomen työelämän tila ja miten suomalainen työ menestyy myös seuraavat sata vuotta. TEMin edustajana keskustelussa nähdään alivaltiosihteeri Petri Peltonen ja hänen lisäkseen catwalkin parrasvaloissa näyttäytyvät Merja Fischer (Staria Oyj), Mervi Alroth (Kaunialan Sairaala), Antti Koivula (Työterveyslaitos), Minna Metsälä (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva), Jyrki Niinistö (Evondos Oy), Esko Sillanpää (Merikratos Oy), Ritva Ulander (Autismisäätiö), Annika Grahn (Suomen Komediateatteri) ja Teresa Kemppi-Vasama. Tilaisuuden juontaa TV:stä tuttu Joonas Nordman.

MissSuomimenee_puhujat_kaikki_1600x637

Muutosterassin ratkaisupaja ja ministerin mietteitä maanantaina

Made by Finland -kampanjan lisäksi Työelämä 2020 -hanke on esillä SuomiAreenalla maanantaina 10.7, jolloin Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ja Suomi 100 -juhlavuoden Muutosterassilla järjestetään työelämäaiheinen ratkaisupaja klo 13:30. Muutosterassilla pidettävä ratkaisupaja on pyöreän pöydän keskustelu, jonka tavoitteena on hakea ratkaisua kysymykseen, mitä pitäisi työelämässä muuttua, jotta suomalainen työelämä on Euroopan paras.

Muutosterassin keskustelut tuodaan yleisön eteen maanantai-iltana klo 17, kun Espoon piispa Tapio Luoma keskustelee Muutosterassin aiheista yhdessä työministeri Jari Lindströmin kanssa MTV-lavalla.

Jos Pori ei kuitenkaan ole kesälomareissun matkareitin varrella, keskusteluja voi seurata Twitterissä aihetunnisteilla #MissSuomiMenee, #muutosterassi sekä #suomiareena. Työelämä 2020 Twitter-tili on @Tyoelama2020, jos se ei vielä seurauksessa ole.

Tarkka ohjelma Made by Finland -tapahtumista aikoineen
Kirkon ohjelma

SuomiAreenan -ohjelma

Torstain Miss Suomi Menee? -paneeli MTV:n Katsomossa

missuomimeneebanneri
Palaa otsikoihin