Yleiset uutiset

7.2.2019 7.00

Työlinjalla-podcastin 2. kausi alkaa, kuuntele ensimmäinen jakso!

Keväällä 2018 työelämäkeskustelua piristänyt Työlinjalla-sarja palaa uusin toisen kauden jaksoin.

Toinen kausi sisältää yhteensä neljä jaksoa, joissa perehdytään polttaviin ajankohtaisaiheisiin, arvojohtamiseen, ilmastovastuullisuuteen, osaamiseen ja milleniaaleihin. Edellisistä jaksoista tuttuun tapaan keskustelun punaisena lankana toimii konkreettinen lähestymistapa aiheeseen, vaikka Pekka Sauri vieraineen lipsahtaa välillä myös korkealentoisempaan pohdintaan. Jaksot tarjoavat työkaluja niille, jotka haluavat olla mukana avaamassa keskustelua omilla työpaikoillaan.

Ensimmäisessä jaksossa puhutaan arvoista, ovatko työelämän arvot muuttumassa, mitä merkitystä niillä on ja miten arvot saa mukaan työpaikan arkeen?

Mukana keskustelemassa ovat Allianssi ry:n toiminnanjohtaja ja Suomen partiolaisten entinen puheenjohtaja Anna Munsterhjelm sekä teologi, tietokirjailija ja pitkän uran työelämävalmentajana tehnyt Tapio Aaltonen. Keskustelussa pohditaan mm. sitä, kuinka tiheään arvoista tulisi käydä keskustelua ja miten niillä oikein johdetaan, jos johtajan ja työntekijöiden arvot poikkeavat toisistaan.

Kuuntele kuinka kaksi eri-ikäistä osaajaa täydentävät ja haastavat toisiaan hienossa keskustelussa, jossa yksi asia on kuitenkin päivän selvä: joko johdat arvoilla tai kohta ei ole mitään, mitä johtaa.

Uusi podcast-jakso julkaistaan joka torstai klo 07:00 Työelämä 2020 -sivulla, Spotifyssä, Soundcloudissa ja iTunesissa.


Palaa otsikoihin