Yleiset uutiset

9.10.2018 12.46

UusioUra – Rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma yli 45 -vuotiaille!

Keski-iän ylittäneiden työllistymistä pidetään haasteena, vaikka monet tutkimukset paljastavat, että siinä iässä ihmiset ovat erittäin motivoituneita ja sitoutuneita työntekijöitä. Tämä ikäryhmä kokee usein itsensä unohdetuksi ja monet työttömäksi jääneet alistuvatkin ajatukseen ”en työllisty enää ikinä”.

Nuorille järjestetään paljon erilaisia rekrytointitilaisuuksia ja ne myös toimivat, joten sama reseptiä hyödynnetään nyt myös keski-iän ylittäneiden työllistämisessä. Tämä ikäryhmähän arvostaa erityisesti henkilökohtaista kontaktia, jota UusioUra - tapahtuma tarjoaa.

UusioUra onkin ensimmäinen erityisesti yli 45-vuotiaille järjestettävä rekrytointi- ja uravalmennustilaisuus, joka murtaa myyttejä keski-iän ylittäneiden työkyvystä ja työhalusta. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti uutta työpaikkaa ja ammattia etsiville (niin työssäkäyville kuin myös työttömille). Myös yrittämisestä kiinnostuneet löytävät tapahtumasta erilaisia tapoja yritystoiminnan käynnistämiseen.  

UusioUra -rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma järjestetään Kaapelitehtaalla Merikaapelihallissa 05.02.2019 klo 10-19. 

Vierailijoille tapahtuma on ilmainen, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. 

UusioUra -tapahtumaan kootaan mahdollisimman kattavasti kaikki se toiminta, jota keski-iän ylittäneiden työuran kehittämiseen on tarjolla. Työ- ja koulutuspaikkojen lisäksi tapahtumassa esitellään palveluja, joilla edistetään kohderyhmään kuuluvien työllistymistä ja uudelleen kouluttamista. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki työllistämistä edistävät tahot. Mitä suurempi joukko saadaan mukaan sitä parempi vaikutus, sillä on työllistymiseen. 

Tapahtumaan tuotetaan ohjelmaa pääasiassa yhteistyökumppaneiden ja sponsoreiden toimesta. Ohjelmassa käsitellään tämän päivän työelämää, sen muutosta, tekoälyä, tulevaisuuden työtä, koulutusta, omien vahvuuksien tunnistamista, uravalmennusta, piilotyöpaikkoja jne. Lisäksi järjestetään cv-baareja, speed-date-tyylisiä tapaamisia ja erilaisia work shoppeja.

Tapahtuman tarpeellisuus on tunnistettu ja tämä kiinnostaa laajasti työelämän kaikkia osapuolia. Monet yritykset ja organisaatiot ovat tulleet mukaan tukemaan tapahtumaa sponsorina ja useat ovat luvanneet työtä ja viestintää, että tapahtuma saadaan toteutettua. 

Tapahtuman pääsponsorit/yhteistyökumppanit ovat:

Ammattiliitto Pro, Eezy ja Oikotie

II-tason sponsorit/yhteistyökumppanit ovat:

Akava, Gofore Oyj, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva, Helsingin kaupunki, Libris, Oma Aika -lehti, Stadin aikuisoppilaitos, Uudenmaan Te-palvelut

Lisätietoja tapahtumasta www.uusioura.fi  

Tervetuloa tutustumaan UusioUra -tapahtumaan ja sen toimintaan! 

Lisätietoja: 

Riitta Rouhiainen, Markkinointi Bravuuri Oy, 0400 702 352, riitta.rouhiainen@bravuuri.fi

 

 
Palaa otsikoihin