luottamusfoorumi_valk

Kiitos kaikille Luottamusfoorumiin osallistuneille! Seminaarin tallenne on katsottavissa täällä.


luottamusfoorumi_ohjelma

Onko luottamus johtamasi organisaation tärkeintä pääomaa? Miten sitä voisi edelleen kasvattaa? Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miten johtaminen, luottamus ja menestyminen nivoutuvat yhteen.


Aika: 22.5.2018, klo: 8.30–12.00
Paikka: Scandic Park, Mannerheimintie 46, Helsinki


Me suomalaiset olemme tottuneet siihen, että voimme luottaa toisiimme. Puhummehan maailman rehellisimmästä kansasta. Tutkimusten mukaan yritys- ja työpaikkatasolle siirryttäessä luottamus ei vielä nouse vastaavaksi voimavaraksi.

Väitämme, että jos saamme tämän perisuomalaisen voimavaran entistä kiinteämmin osaksi suomalaista työelämää, tulee sillä olemaan suora yhteys tuottavuuteen, innovatiivisuuteen, tulokseen – ja sitä kautta myös Suomen kilpailukykyyn.

Seminaarin puhujia ovat vuorineuvos Reijo Karhinen, vuorikiipeilijä Patrick Degerman, työministeri Jari Lindström, Futuricen co-founder Tuomas Syrjänen, KONEen Suomen ja Baltian toimitusjohtaja Karla Lindahl, Lappset Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Tilaisuuden juontaa muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen.Voit seurata seminaaria myös etänä verkkolähetyksen kautta sekä tapahtuman jälkeen julkaistavalta tallenteelta.