Tarinoita työpaikoilta: Luottamus

Tutustu työpaikkoihin, jotka ovat kehittäneet toimintaansa luottamuksen avulla.

Kaikki työpaikkatarinat löydät täältä


joensuu1

Joensuun kaupunki: Toimivaan arkeen voi luottaa

Osatyökykyiset sissit, rokotukset työpaikoilla, palkintokaappi, positiivinen palaute ja tosi siistit pikkujoulut. Joensuun kaupungin henkilöstön työtyytyväisyyttä on kehitetty osin ilmeisin, osin yllättävinkin keinoin. Pohjavireenä kaikessa kaupunkiorganisaation tekemisessä on luottamuksen vahvistaminen, ja yhtenä osoituksena onnistumisesta vuonna 2017 saatu Työelämäpalkinto. 

Lue koko tarina
tupahoiva-1

Tupahoiva: Luottamus on voimavara

Sastamalassa toimiva Tupahoiva tarjoaa ihmisläheistä huolenpitoa muistisairaille. Tupahoivan arvot ovat yksilöllisyys, kodikkuus ja välittäminen. Turvallista, sujuvaa arkea vahvistaa keskinäinen, vankkumaton luottamus.

Lue koko työpaikkatarinaetera-1

Etera: Luottamus on tarttuvaa

Kun työuraansa aloitteleva nuori saa sopivasti vastuuta, oppimiskokemuksia ja kehittymistä tu­kevaa palautetta, luottamus itseen ja ympäristöön alkaa kasvaa. Tämä menestysresepti toi Ete­ralle Suomen parhaan kesätyönantajan tittelin vuonna 2017.

Lue koko työpaikkatarina TTT-lehden sivuiltalignell-1

Lignell & Piispanen: Luottamus kasvaa vuorovaikutuksessa

Lignell & Piispasella luottamus mahdollistaa sen, että myös haasteellisista asioista pystytään puhumaan avoimesti ja asiallisesti. Yksi luottamusta kysynyt rohkea ratkaisu on ollut siirtyminen mahdollisimman matalaan organisaatiomalliin.

Lue koko työpaikkatarina TTT-lehden sivuilta