Luottamusohjelma

Teettekö tärkeää työtä paremman työelämän puolesta? Kertokaa se omalla luottamusohjelmalla!

Luottamusohjelmalla organisaatio kertoo sidosryhmilleen, millä tavoin aikoo edistää luottamuspääoman vahvistumista suomalaisilla työpaikoilla. Viestimällä tekemästämme työstä luottamusohjelmien kautta, nostamme keskusteluun sen hyvän työn, jota teemme työelämän kehittämiseksi.

Oma luottamusohjelma luodaan generaattorin avulla osoitteessa tyoelama2020.fi/luottamusohjelma. (salasana luottamus). Generaattori pullauttaa ulos valmiin luottamusohjelman kolmessa eri koossa, jonka jälkeen ohjelman voi jakaa esimerkiksi verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa käyttäen aihetunnistetta #luottamuspääoma.

Generaattori toimii niin, että siihen kirjoitetaan viiden kohdan ohjelma sille varattuihin tekstiruutuihin. Merkkimäärä yhdelle ohjelmakohdalle on aika lyhyt, joten tarkkaile tekstin pituutta tekstiruutujen ylläolevassa esimerkkikuvassa. Kun ohjelma on valmis, sen voi tallentaa haluamassaan koossa omalle tietokoneelle. Pyydämme lähettämään valmiin ohjelman myös tiedoksi hankkeen viestintäasiantuntijalle Sanni Mäkiselle (etunimi.sukunimi@tem.fi). Jaamme valmiita luottamusohjelmia tällä sivulla ja sosiaalisessa mediassa.

Siispä, luokaa oma ohjemanne, lähettäkää se tiedoksi meille  ja jakakaa se muille kertoaksenne työstä, jota teette! Kun olette oman ohjelmanne tehneet, haastakaa mukaan joku, jonka tekemää työtä ihailette.

tutkintomestarit
Tutkintomestareiden luottamusohjelma

työterveyslaitos
Työterveyslaitoksen luottamusohjelma

luottamuspääoma_erto
ERTO ry:n luottamusohjelma

perheystavallinen_tyopaikka
Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelman luottamusohjelma

tukenasi_fi
Tukenasi.fi - Turun kaupunkilähetys ry:n luottamusohjelma

kunteko_luottamusohjelma
Kuntekon luottamusohjelma

ttk
Työturvallisuuskeskuksen luottamusohjelma

Luotamusohjelma_workdaydesigners

Vates_luottamuspaaoma_Twitter
Vates-säätiön luottamusohjelma

STTK_luottamusohjlema
STTK:n luottamusohjelma

#Luottamuspa¦êa¦êoma Yritta¦êja¦êt Twitter
Suomen Yrittäjien luottamusohjelma

Luottamus_STLpng
Suomalaisen Työn Liiton luottamusohjelma

luottamusohjelma
Työelämä 2020 -hankkeen luottamusohjelma