TEM_etusivu

Työlinjalla Pekka Sauri -sarjassa puhutaan työelämästä ja työn murroksesta. Joka viikko ajankohtaisia aiheita käsittelevät omien alojensa parhaat asiantuntijat. Studiossa pyritään tarjoamaan puheen ympärille jotain konkreettista, työkaluja niille, jotka haluavat  olla avaamassa keskusteluja omilla työpaikoillaan. Podcast-jaksojen vieraat esittävät sarjassa omia henkilökohtaisia näkemyksiään. 

Jaksot ovat kuunneltavissa myös Soundcloudissa ja iTunesissa.
1: Näkyykö luottamus viivan alla?

Kuuntele Soundcloudissa
(avaa selaimen soundcloud.com:issa)

Podcastin ensimmäisessä jaksossa paneudutaan luottamuksen merkitykseen organisaatiossa. Onko luottamus kova arvo ja näkyykö se viivan alla? Mitä on etukäteisluottamus ja millainen on luottamusta herättävä johtaja?  Pekka Saurin kanssa keskustelemassa Suomen ja Euroopan parhaana palkitun työpaikan Vincit Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Kuitunen (@mikko_kuitunen) ja Leidenschaft Oy:n yrityskulttuurimuotoilija Panu Luukka (@panuluukka).  Löydät jakson myös iTunesista. 


2: Miten puuttua häirintään ja kiusaamiseen
työyhteisössä?


Kuuntele Soundcloudissa (avaa selaimen soundcloud.comissa)

Häirintä ja kiusaaminen työyhteisössä on yllättävän yleistä. Miten epäasialliseen käytökseen tulee puuttua, ja miten työyhteisön kulttuuri käännetään ehkäisemään häirintää ja kiusaamista? Podcastin toisessa jaksossa aiheesta keskustelevat Helsingin kaupungin henkilöstöjohtaja Marju Pohjaniemi ja Työterveyslaitoksen johtava konsultti ja sosiaalipsykologi Susanna Kalavainen.


3: Miksi töissä uuvutaan?


Kuuntele Soundcloudissa (avaa selaimen Soundcloud.comissa)

Miksi ja minkälaisissa töissä ihminen jaksaa? Kertooko uupumus enemmän yksilöstä vai organisaation työkulttuurista? Miten luottamus tai epäluottamus näkyy jaksamisessa?  Podcastin kolmannessa jaksossa työssä jaksamisesta keskustelevat työeläkeyhtiö Elon johtava asiantuntija Kari-Pekka Martimo ja S-ryhmän työhyvinvointijohtaja Sanna-Mari Myllynen.  Löydät sarjan myös iTunesista.


4: Arvostetaanko Suomessa kaikkea työtä?Kuuntele Soundcloudissa (avaa selaimen soundcloud.comissa)

Onko töissä kivaa? Mikä tekee työstä merkityksellistä tai merkityksetöntä? Mitä muuta arvoa työllä on kuin toimeentulo? Podcastin neljännessä jaksossa työn arvostuksesta keskustelevat Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen ja kirjoittaja-valmentaja Aki Ahlroth.
5: Digi tuli, mitä tapahtuu vuorovaikutukselle? 

JULKAISTAAN 25.5.2018 klo 7.00

Podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan digitalisaatiosta. Mitä digi tekee vuorovaikutukselle, luottamukselle ja empatialle? Mukana keskustelemassa aivotutkija Katri Saarikivi ja OP-ryhmän henkilöstöjohtaja Outi Taivainen.


6: Luotammeko pomoihimme?

JULKAISTAAN 1.6.2018 klo 7.007: Uskallammeko palkata erilaisia osaajia?

JULKAISTAAN 8.6.2018 klo 7.008: Miten itseohjautuvuus muuttaa työtä?

JULKAISTAAN 15.6.2018 klo 7.00