Tarinoita työpaikoilta

Suodata tarinoita:

luottamus työhyvinvointi työilmapiiri yhteisöllisyys kehittäminen osallistaminen koulutus ja osaaminen kokeilu työturvallisuus joustavuus Liideri verkostot digitalisaatio monitoimitila johtaminen viestintä ketterä kehitys lean yrittäjyys tuottavuus työkyky ja työterveys ikäjohtaminen innovointi ja kehittäminen arvotyö monikulttuurisuus palkitseminen tuloksellisuus etätyö kasvu

McDonald’s: Mahdollisuus kehittyä ruokkii sitoutumista

Jessica Jokinen oli yläasteikäinen, kun hänelle tarjottiin TET-harjoittelujakson päätteeksi mahdollisuutta jatkaa palkkatyötä Helsingin keskustan Sokoksessa sijainneessa McDonald’s-ravintolassa. Koulun ohella aloitettu työ on sittemmin vienyt tekijäänsä. – Olin ihan hirveän ylpeä, kun minut hyväksyttiin jengiin mukaan. Parikymppiset vuoropäälliköt olivat minulle silloin aikuisia, joita minä 15-vuotiaana nuorena katsoin ylöspäin, muistelee Jokinen.

Lue lisää

Mipro Oy: Keskeytyksetön työ kumuloituu kasvuksi

Kun yrityksen perustehtävä liittyy turvallisuuteen, edellyttää sen toteuttaminen paitsi vahvaa asiantuntemusta, myös lujaa luottamusta yhteiseen tekemiseen. Tämä on ymmärretty hyvin mikkeliläisessä Mipro Oy:ssä, jossa kohti strategisia kasvun, kansainvälistymisen ja yhdessä kehittymisen tavoitteita kuljetaan yhtenä rintamana.

Lue lisää

Saimaa Brewing Company: Parhaat ideat tulevat työntekijöiltä

Pienpanimokulttuuri elää Suomessa juuri nyt vahvaa nousukautta. Ihan yhtä trendikäs ala ei ollut vielä vuonna 1995, jolloin oluen valmistus aloitettiin mikkeliläisessä pienpanimossa. Vuosien saatossa 200 litran laitteisto on kasvanut kahden miljoonan litran vuosituotantokapasiteetiksi, ja nimikin on juuri päivittynyt Saimaan Juomatehtaasta Saimaa Brewing Companyksi. Tuotannon sujuvuuden ja tuotteiden korkean laadun takaa luottamus ammattitaitoon – ja työkaveriin.

Lue lisää

Handelsbanken: Avuliaisuus ruokkii luottamusta

Handelsbankenin toimintamahdollisuudet ja menestys markkinoilla perustuvat asiakkaiden, yleisön ja viranomaisten luottamukseen. Vierailu helsinkiläisen Handelsbanken Ruoholahden konttorilla todistaa, että tämä luottamuksen perusvire elää vahvana myös yksittäisen konttorin tasolla.

Lue lisää

Helsingin tarkastusvirasto: Arvosta, osallista ja luota

Kaupunkikonsernin hallintoa ja taloutta tarkastavan ja arvioivan yksikön toiminta ei voi oikein pohjautua muuhun kuin luottamukseen. Julkisessa toiminnassa luottamuksen tulee olla kaiken tekemisen ytimessä. Niin se on myös tarkastuslautakunnan alaisena toimivan Helsingin kaupungin tarkastusviraston arjessa.

Lue lisää

Mantsinen: Avoimuus on avain luottamukseen

Ensin oli yksi traktori ja kaksi veljeä, Veli ja Juhani Mantsinen. Sittemmin, 55 vuoden sekä satojen miljoonien puukuutioiden ja muun irtotavaran käsittelyn myötä, Mantsinen Groupista on kehittynyt noin 500 henkilöä työllistävä, kahteen liiketoimintayksikköön jakautunut kansainvälinen yritys.

Lue lisää
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16