HENRY ry:n ja Ilmarisen Henkilöstöteko-kilpailu

Vuoden henkilöstöteko on teko tai hanke, jonka mitattavat vaikutukset organisaation toimintaan ovat jo nähtävissä, ja jolla on kokonaisvaltaista merkitystä henkilöstön hyvinvointiin sekä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen. Lisäksi arvioinnissa huomioidaan teon tai hankkeen innovatiivisuus, esimerkillisyys, ajankohtaisuus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus.

Vuoden 2017 Henkilöstöteko-palkinto Vantaan kaupungille

Vuoden 2017 Henkilöstöteko-kilpailun voitti Vantaan Kaupunki Tuunattu työ -hankkeellaan. Tuunatun työn toimintatapa on Vantaan kaupungin ratkaisu tilanteisiin, joissa työntekijä on tilapäisesti kykenemätön tekemään työtään, mutta pystyy kuitenkin tekemään soveltaen eli tuunatusti omaa tai korvaavaa työtä. Voittaneen hankkeen lisäksi korkeatasoisessa kilpailussa finaaliin pääsivät Sonera ja Graniittirakennus Kallio Oy hankkeillaan, jotka palkittiin kunniakirjoilla tunnustuksena erinomaisesta työstä työhyvinvoinnin puolesta.

Valinnan voittajasta teki kilpailun tuomaristo, jonka puheenjohtajana toimi Työelämä 2020 -hankkeen johtaja Margita Klemetti. Tuomariston jäseniä olivat toimitusjohtaja Riitta Hyppänen CM & HR Consulting Oy:stä, HENRY ry:n hallituksen puheenjohtaja ja LeapMoon Oy:n toimitusjohtaja Wiki Wikström, projektipäällikkö Pia Adibe, psykologi, valmentaja Päivi Kiviniemi Uudenmaan TE-keskuksesta sekä viime vuoden Henkilöstöteko-kilpailun voittajayritystä edustanut henkilöstöpäällikkö Tuula Sillanpää Fonecta Oy:stä.