Kunta-alan parhaat kehittäjät ja työntekijät palkittiin

KT Kuntatyönantajien ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen yhteinen KunTeko 2020 -ohjelma palkitsi marraskuussa 2017 kymmeniä kuntaorganisaatioita ja työntekijöitä esimerkillisestä työelämän kehittämisestä.

Ihmeiden tekijät -sarjassa palkittiin Hämeenkyrön kunta, Ikaalisten kaupunki, Järvi-Saimaan Palvelut Oy, Kemin kaupunki ja Satakunnan sairaanhoitopiiri. Kaikki ovat uudistaneet toimintojaan ja organisaatioitaan tuloksellisesti johdon ja henkilöstön yhteistyönä.

Oman työn sankarit -sarjassa palkittiin kuusi kunta-alan työntekijää, joiden esimerkillinen kehittämisote innostaa ja kannustaa myös muita. Palkittavat olivat kouluterveydenhoitaja Outi Koskinen (Hämeenkyrö), rehtori Anssi Rauma (Kontiolahti), kehittämispäällikkö Tarja Vuorinen (Turku), kehittämispäällikkö Sarita Mäkelä (Tampere), varastonhoitaja Jouni Rauta (Kemi) sekä ravitsemistyöntekijä Anne Lampilehto (Järvi-Saimaan palvelut Oy).

Lisäksi Innostavat teot -sarjassa palkittiin innostavia kehittämistekoja eri toimialoilta. Kaikki palkitut teot ja yhteyshenkilöiden nimet löytyvät täältä. Kuvia ja tunnelmia palkintotilaisuudesta löytyy täällä.

Kuntekon palkitsemistilaisuus järjestettiin vuonna 2017 ensimmäistä kertaa. Tavoitteena on, että Kunteko palkitsee parhaita kunta-alan kehittäjiä ja työntekijöitä myös tulevaisuudessa.