MBFkouvola_otsikkokuva

Maanantaina 21.8.2017 klo 13-17
Ravintola Koskelassa (Koskelankuja 1, Kuusankoski)

Mitä Kaakkois-Suomessa osataan paremmin kuin missään muualla? Mitä työpaikoilla voitaisiin tehdä vielä paremmin tulevaisuuden menestyksen turvaamiseksi? Tervetuloa Made by Finland -seminaariin kuulemaan kaakkoissuomalaisen elinkeinoelämän vahvuuksista ja työn tulevaisuudesta.

Iltapäivän aloittaa työministeri Jari Lindström: mikä on ministerin resepti oman maakuntansa menestykseen?

Ministerin puheenvuoron jälkeen kuullaan hienoja paikallisia yritystarinoita. Innostutaan ja otetaan oppia Dust Control Systems Oy:n, Klikinsäästäjän, Stevecon ja Stora Enson menestyksestä.

Ohjelmassa on myös liike-elämän asiantuntijan ja moniosaajan André Noël Chakerin innostava esitys suomalaisuuden ja menestyksen yhtymäkohdista. Lue Andrén blogiteksti: Liika hiljaisuus ei vie eteenpäin – Speak or Die?

Seminaarissa on mukana myös livekuvittaja Redanredan!

Tilaisuuden päättää ohjattu kierros UPM:n tehdasalueella. Tarvittaessa järjestämme liikuntarajoitteisille kuljetuksen seminaaripaikalta tehtaalle ja takaisin (matkaa on noin 500 metriä).

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kaakkoissuomalaisesta työelämästä kiinnostuneille. Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kysyä peruutuspaikkoja sähköpostitse erityisasiantuntija Heidi Hiltuselta: etunimi.sukunimi@tem.fi.

Tapahtuma on osa Made by Finland kampanjaa. Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin, Työterveyslaitoksen ja Työelämä 2020 -hankkeen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja nostattaa ylpeyttä suomalaisesta työstä ja kehittää suomalaista työelämää. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kaakkois-Suomen Työelämä 2020 -alueverkoston kanssa.

ministerijarilindström-3
Tilaisuuden aloittaa työministeri Jari Lindström. Mikä on ministerin resepti oman maakuntansa menestykseen? Kuva: Sakari Piippo

_LKO8547 2_pieni
Iltapäivän puhuja Andre Noël Chaker kirjoitti blogitekstin siitä, miten suomalaisten työntekijöiden tulisi oppia kommunikoimaan paremmin ja olemaan avoimia."Kaikki positiivisesti ainutlaatuiset menestystarinat ansaitsevat mahdollisuuden tulla kuulluksi maailmalla." hän kirjoittaa. Lue teksti klikkaamalla kuvaa.


MBF_tahtitaivas_1000x500